Een stijlvolle ergonomische relaxzetel om echt te ontspannen

Voel je wel eens druk op je nek, schouders of rug? Hoog tijd om te ontspannen in een comfortabele relaxzetel die volledig op jouw maat is afgesteld. Met een ergonomische relaxzetel van Tuoi haal je een uniek designmeubel in huis dat je lichaam ondersteunt waar nodig.

Onze ontwerpen zijn tijdloos en inspireren jong en oud. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten afwerking, in stof of (kunst)leder, en uit een breed scala aan kleuren. Geef je ergonomische relaxzetel een persoonlijke toets met contrasterende naden.

Dit is pas relaxen

Een ergonomische relaxzetel van Tuoi is pure verwennerij. Onze relaxzetels zijn beschikbaar met verschillende opties en accessoires: van lendenverwarming tot elektrisch verstelbare posities en sta-op-functie.

Zo pas jij je designmeubel aan volgens je persoonlijke voorkeur en stijl, zonder in te boeten op je comfort.

Ontspannen op elk moment van de dag, daar zijn onze ergonomische relaxzetels ideaal voor. Of je nu zit of ligt, de relaxzetels van Tuoi zijn ontworpen voor een optimale ergonomische houding, zodat je echt kan genieten van het moment.

Ontdek de Pause relax

Comfortabel zitten in een designmeubel? Pause tilt de kunst van het relaxen tot een ongekende hoogte. Deze subliem ontworpen eenzit combineert een tijdloze kubistische vormgeving met een all-in-one relaxzetel. Ontdek dit heerlijke staaltje vakmanschap.

Belgische topkwaliteit

Bij Tuoi doen we niets liever dan je verwennen. Daarom zetten we volop in op hoogstaande kwaliteit, originele ontwerpen en optimaal zitcomfort. Al onze producten kenmerken zich door precisie en handwerk uit het eigen atelier in Ingelmunster.

Bovendien helpt ons serviceteam je graag met al je vragen of opmerkingen. Zo geniet jij vele jaren van je Tuoi-relaxzetel.