Kom tot rust in je comfortabele design relaxzetel

Na een druk moment lekker ontspannen, je favoriete boek lezen of van een heerlijk drankje genieten? Een Tuoi-relaxzetel zit je echt als gegoten, exact wat je nodig hebt.

Tuoi staat niet alleen voor uitzonderlijk comfort, het is een levensstijl. Een bewuste keuze voor ergonomie én design. Je vindt bij ons een relaxzetel volledig afgestemd op jouw noden en verwachtingen, op vlak van esthetiek en ergonomie.

Design relaxzetel op jouw maat

Selecteer je favoriete design relaxzetel uit onze verschillende modellen en personaliseer met tal van opties en accessoires. Voeg onder meer een hedendaagse koffietafel, rugverwarming of verplaatsingswielen toe. En met onze sta-op-functie geraak je moeiteloos uit de zetel door een simpele druk op de knop. Of maak er een elektrisch verstelbare relaxzetel van.

Op zoek naar een persoonlijke toets, die past bij jouw interieurstijl? Het Tuoi aanbod inspireert iedereen. Met contrasterende naden geef je jouw relaxzetel een uniek accent. Ontdek onze ruime keuze aan materialen.

Ontdek de Pause relax

Comfortabel zitten in een designmeubel? Pause tilt de kunst van het relaxen tot een ongekende hoogte. Deze subliem ontworpen eenzit combineert een tijdloze kubistische vormgeving met een all-in-one relaxzetel. Ontdek dit heerlijke staaltje vakmanschap.

Vertrouw op Tuoi

Bij Tuoi reken je op puur Belgisch vakmanschap. We creëren handgemaakte stukken met een passie voor luxueus ontwerp, optimaal comfort en uitzonderlijke kwaliteit.

Heb je advies nodig bij je keuze? Samen zoeken we het gepaste model, inclusief opties en accessoires, op maat van jouw lichaam. Zit je met een vraag na aankoop van jouw relaxzetel? Ons serviceteam staat steeds voor je klaar.