Beter slapen in een ergonomisch bed op maat

De helende werking van slapen is niet te onderschatten. Een goede nachtrust is essentieel voor je lichaam om te herstellen en aan kracht te winnen. Een ergonomisch bed op maat is hierbij geen overbodige luxe. Tuoi heeft design slaapoplossingen die je nachtrust bevorderen en je van licht voorzien als je ’s nachts toch even het bed uit moet.

Een ergonomisch bed op maat dat er toch strak en tijdloos uitziet? Met Tuoi trek je design moeiteloos door tot in de slaapkamer. Ga voor een minimalistische look en een eigentijds ontwerp van de hand van ons inhouse team. Cloud en Buddy bieden je discreet verschillende functionaliteiten om beter te slapen.

Luxe ergonomisch bed

De juiste slaaphouding en een goede ondersteuning van je rug en nek maken een wereld van verschil. De hoogwaardige matrassen van de Cloud-boxspring volgen de vorm van je lichaam en werken drukverlagend. Na een verkwikkende slaap kom je fitter uit je bed en start je al fluitend aan je dag. De Cloud-boxspring heeft bovendien een geïntegreerde nachtlamp.

Zet Cloud  naar je hand en kies uit de verschillende opties en accessoires. Met het tijdloos en stijlvol design is deze boxspring de slaappartner voor het leven en zal je vast nog beter slapen.

Ontdek de Cloud boxspring

Elegant design en hoogstaand comfort in 1 strakke boxspring? Maak kennis met Cloud: een elektrisch verstelbaar bed met tal van onzichtbare, ergonomische snufjes.

De kracht van Tuoi

Elke stap in de creatie en ontwikkeling van Tuoi-meubilair gebeurt vanuit een ongeziene gedrevenheid en oog voor detail. Onze ontwerpen zijn handgemaakt in het eigen atelier in Ingelmunster.

Onze medewerkers zetten zich elke dag voor de volle 100 % in om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Met unieke designs, trendy kleuren en een uitzonderlijk slaapcomfort. Heb je een bijkomende vraag of opmerking? Laat het ons weten. Ons serviceteam ondersteunt je met plezier telefonisch of ter plaatse.