Comfort en design als hoofdtoon voor je interieur

De woonkamer is een plek waar mensen samenkomen, ontspannen en tot rust komen. Je nestelen in een comfortabele zetel of relaxstoel. Je hapje, drankje of boek binnen handbereik en volop genieten van het moment. Het juiste interieur speelt hierbij een belangrijke rol.

Hou je van design, een vleugje luxe en heb je een unieke stijl? Wil je niet inboeten op comfort en ben je op zoek naar duurzaam meubilair? Met Tuoi richt je jouw leefruimte in volgens je eigen smaak, met doordachte designmeubelen voor nu en in de toekomst.

Ontspannen doe je zo

Bij Tuoi weten we dat comfort essentieel is om echt te relaxen na een drukke dag of je volledig te focussen op je bezoek. Daarom zijn al onze designmeubelen gericht op de ideale zithouding, de juiste ondersteuning en maximaal gebruiksgemak. Zo ben je zeker van een zorgeloos moment voor jezelf of met gezelschap.

Kleed je volledige interieur aan met Tuoi-designmeubilair: geniet van je boek of een moment stilte in onze relaxzetels. Deel met anderen aan onze salontafel of ga voor uren tafelen met een ergonomische stoel aan de eettafel. En laat een filmavond volledig tot zijn recht komen in een van onze comfortabele zetels. Tuoi vergemakkelijkt het leven. Bij ons kies je voor op en top Belgische makelij en heb je een uitgebreid aanbod aan uitvoeringen – in (kunst)leder of stof – en kleuren.

Ons meubilair voor je leefomgeving

Authentiek vakmanschap en service

Tuoi straalt een en al kwaliteit, vakmanschap en expertise uit. Elk ontwerp is gewikt en gewogen met als ultieme doel: maximaal comfort geven in een stijlvol en tijdloos design. Zo passen onze designmeubelen in je huidige en toekomstige interieur.

Bij Tuoi reken je bovendien op een uitzonderlijke dienst na verkoop. Een specifieke vraag of een technisch akkefietje? Ons eigen serviceteam staat voor je klaar en komt indien nodig bij je langs. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.